Test

Ervaring met EMM International

Harjan Blok, Instructeur Team Mct, Deltion College, Zwolle

“Dit product voldoet aan alle wensen: het maakt oppervlakken goed schoon, is niet brandbaar en het is ook nog biologisch afbreekbaar”

 

“Als ik Hamach Cleaning Fluid HR 1000 vergelijk met de conventionele producten die veelal gebruikt worden in schadebedrijven zoals een Thinner, wasbenzine of andere oplosmiddelen voor verf en lak, dan zit je toch altijd met verschillende organische stoffen die in de huidige producten zitten.

Naast het brandgevaar zijn organische stoffen ook schadelijk voor de gezondheid. Wij zijn al geruime tijd overgestapt op HR 1000 reinigingsmiddel van Hamach. Wij werken hier op het Deltion College met studenten die werkzaam zijn in schadeherstelbedrijven. Zij zijn toch de nieuwe generatie schadeherstellers van de toekomst. Daarom vind ik het belangrijk dat ze zich ervan bewust moeten zijn dat veilig en gezond werken zeer belangrijk is. EMM International biedt een breed assortiment aan producten waaronder Hamach Cleaning Fluid HR 1000. Dit product voldoet aan alle wensen: het maakt oppervlakken goed schoon, is niet brandbaar en het is ook nog biologisch afbreekbaar. Kortom een prima product.”

Ervaring met Eco-Point

Björn Klaver, Autoschade Herstel Roos Alkmaar

“Het veiligere product werkt goed, er ontstaan geen schadelijke dampen en het stinkt niet.”

“Voor het reinigen van plamuurmessen ben ik overgestapt naar het product Remosolv Plus van Eco-Point. Ik ben zeer tevreden over het product. Voordelen van het product zijn dat het goed werkt, er geen schadelijke dampen ontstaan en het niet stinkt. Het veiligere product is beter voor het personeel en daarom ben ik overgestapt.”

Werkgever uit Gemert

“Doordat het veiligere product langer meegaat, werkt dit ook nog eens prettiger.”

“Zo’n 8 tot 9 jaar geleden kwam er iemand van Eco-Point bij mij in het bedrijf langs. Hij vertelde destijds over zijn producten en toen ben ik overgestapt naar deze reinigingsmiddelen van plamuurmessen. Voor mij is het vooral belangrijk dat deze producten minder schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast werken ze ook nog eens prettiger dan schadelijkere reinigers, doordat ze langer meegaan. Het product verdampt namelijk minder snel. Ten slotte zijn ze ook nog eens beter voor de gezondheid van mijn werknemers.”

 

"Dit product voldoet aan alle wensen: het maakt oppervlakken goed schoon, is niet brandbaar en het is ook nog biologisch afbreekbaar."

“Het veiligere product werkt goed, er ontstaan geen schadelijke dampen en het stinkt niet.”

"Doordat het veiligere product langer meegaat, werkt dit ook nog eens prettiger."