Wat kunt u doen?

U kunt u afspraak maken, met één van de genoemde leveranciers. Deze leverancier brengt u het gratis proefproduct en legt uit hoe u het gebruikt. U heeft de keuze uit verschillende leveranciers. De sociale partners hebben leveranciers geselecteerd die veiligere reinigingsproducten leveren.

U ontvangt vrijblijvend het veiligere product samen met een goede uitleg over het gebruik daarvan, zodat u het kunt uitproberen. Voor aanvullende vragen kunt u terecht bij de leverancier.

Leveranciers

Het kan zijn dat uw leverancier hier niet tussen staat, maar wel veiligere producten levert. Geef dit dan alsnog aan bij de genoemde leveranciers.

Eco-Point


Eco-Point produceert en levert veiligere producten voor o.a. het reinigen van plamuurmessen. Als fabrikant en groothandel in professionele reinigingsmiddelen hechten ze veel waarde aan mens en milieu. De producten zijn vrij van gevarentekens, hetgeen betekent dat er minder schadelijke stoffen in voorkomen dan reguliere reinigingsproducten. Remosolv Plus is bijvoorbeeld erg geschikt voor het reinigen van plamuurmessen en bevat geen thinner. Hierdoor is het een veilig en ecologisch verantwoord product.

Kijk voor meer informatie over Eco-point op:
www.eco-point.com
Kijk voor meer informatie over Remosolv Plus op:
Remosolv Plus

EMM International BV


Door EMM International worden producten ontwikkeld, geproduceerd en geleverd voor het werken met lak. Hierdoor kunnen autospuiters en andere lakverwerkers beter, veiliger, efficiënter, leuker en innovatiever hun werk leveren. Om onze planeet gezond te houden investeert EMM in het reduceren van haar ecologische voetstap: “We investeren in vernieuwende kwaliteitsproducten, die steeds vaker ‘groen’ zijn”.

Kijk voor meer informatie over EMM International op:
www.emm.com

HR 1000 Reinigingsmiddel
Dit reinigingsmiddel is ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord polyester plamuur, 2-componenten polyurethaan, lak op water- en thinnerbasis, blanke lakken én kitsoorten te verwijderen van plamuurmessen, spatels en kleine onderdelen. Het is dé vervanger voor chemische reinigings- en/of oplosmiddelen die het milieu en de gezondheid kunnen belasten. Het HR 1000 Reinigingsmiddel is snelwerkend én gemaakt van biologisch afbreekbare bestanddelen. Het past dus in een duurzaam reparatieproces.

Kijk voor meer informatie over HR 1000 Reinigingsmiddel op:
www.hamach.nl/product/hr-1000-reinigingsmiddel/